De Weitzelpoort tankcard

“Extra gemak rondom het tanken”

De Weitzelpoort Tankcard is speciaal voor zakelijk gebruik en erg handig als u of uw medewerkers vaak bij ons komen om te tanken. Bijvoorbeeld als u een onderneming heeft met meerdere voertuigen of wanneer u met uw auto vaak op de weg bent. Per organisatie kunt u meerdere passen aanvragen, zodat elk voertuig of verschillende werknemers een eigen tankcard hebben. Met deze Tankcard kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij Weitzelpoort tanken. Afrekenen kan bij het self-service-paneel of bij de balie tijdens onze ruime openingstijden.

Tankcard voor bedrijven

Extra gemak rondom tanken!

  • Een eigen tankcard per voertuig of medewerker
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week tankgemak
  • Wekelijks overzicht met specificatie naar keuze
  • Wekelijks BTW-factuur en automatische incasso
Tankpas Tankkaart Tankcard Weitzelpoort

Overzicht en specificatie

U krijgt wekelijks een overzicht van alle tankbeurten en de betaling wordt automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Bij de Weitzelpoort tankpas(sen) kunt u ook kiezen voor een uitgebreidere specificatie. In dat geval is het mogelijk om de Weitzelpoort Tankcard met kenteken en/of kilometer registratie aan te vragen.

De Weitzelpoort Tankcard aanvragen

Voor het aanvragen van een (extra) Weitzelpoort Tankcard kunt u contact met ons opnemen of het Tankcard aanvraagformulier invullen. Wij nemen de aanvraag dan z.s.m. in behandeling. Via dit formulier kunt u ook een kenteken- of adreswijziging doorgeven.