Lekkere snacks & patat

De Snackcorner biedt, naast broodjes en menuschotels, een compleet snackbar assortiment. Lekkere eetwaren zoals patat, kroketten, frikandellen, nasi- en bamischijven, kipnuggets, trio’s, hamburgers, broodjes gehaktbal en nog veel meer!

Snackcorner menukaart

Bekijk ons complete assortiment en bijbehorende prijzen op de menukaart (pdf). Voor het vlot afhalen van patat en snacks, kan het handig zijn om vooraf even te bestellen. Dit kan via bij de Snackcorner via tel.nr. 0546 - 56 19 42. Natuurlijk is het ook mogelijk om het eten bij ons in de Snackcorner op te eten. Hier is een speciale hoek ingericht met ruim opgezette tafeltjes en stoelen.

Complete menu’s

Naast patat en snacks hebben wij ook complete menuschotels. Heerlijk voor het stillen van de stevige trek. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Schnitzel-, Shoarma-, Saté- of Spareribs Menuschotel. Alle complete menu’s worden geserveerd met gebakken aardappelen of patat, groenten of salade en saus naar keuze. 

Koffie, thee en dranken

In de snackcorner zijn verschillende drankjes verkrijgbaar voor onderweg, tijdens een rustmomentje of om te combineren met een broodje of snack. Wij hebben diverse frisdranken, zoals Coca cola, Fanta en Ice Tea, verschillende sappen, bronwater en vers gezette koffie en thee.