Vers belegde broodjes

Vanaf 11.00 uur ’s morgens kunt u in de Weitzelpoort snackcorner terecht voor vers belegde broodjes, zoals baguettes, bollen, bonken en Waldcorn brood. U kunt vervolgens kiezen uit diverse soorten beleg. Denk hierbij aan ham, kaas of ei, warm beleg (o.a. beenham, kipfilet, shoarma) of verschillende salades (o.a. eier-, kipkerrie, tonijn- en zalmsalade). Tevens vindt u lekkere warme broodjes, zoals saucijzen-, frikandel- of ragoutbroodjes, in het assortiment van onze Snackcorner.

Menukaart

Bekijk ons complete assortiment en bijbehorende prijzen op de menukaart (pdf). Voor het vlot afhalen van broodjes, kan het handig zijn om vooraf even te bestellen. Dit kan via bij de Snackcorner via tel.nr. 0546 - 56 19 42 of online. Natuurlijk is het ook mogelijk om de broodjes bij ons in de Snackcorner op te eten. Hier is een speciale hoek ingericht met ruim opgezette tafeltjes en stoelen.

Koffie, thee en dranken

In de snackcorner zijn verschillende drankjes verkrijgbaar voor onderweg, tijdens een rustmomentje of om te combineren met een broodje of snack. Wij hebben verschillende frisdranken, zoals Coca cola, Fanta en Ice Tea, diverse sappen en bronwater en ook vers gezette koffie en thee.

Broodjes op elk moment

Tijdens, maar ook buiten de Snackcorner openingstijden, kunt u overigens altijd heerlijke belegde broodjes vinden in de koeling. Deze broodjes worden dagelijks vers gemaakt en u kunt hier zelf uw broodje kiezen. Het assortiment bestaat uit o.a. puntjes met kaas, ham, ei, salades, beenham en meer.

Broodje Weitzelpoort

Uniek in ons assortiment. het broodje Weitzelpoort. Een belegegd broodje met sla, tomaat, komkommer, gehaktschijven en saus naar keuze (bijvoorbeeld saté of Jamballasaus)