Weitzelpoort Snackcorner

In de Snackcorner staan onze medewerkers voor je klaar met vers belegde broodjes, lekkere (warme) snacks en patat en complete menu’s. De snackcorner is op maandag en dinsdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en van woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur.

Eten bestellen in Vriezenveen

Je kunt nu ook eten online bestellen in onze online Snackcorner. We bezorgen niet aan huis, maar je kunt je bestelling afhalen bij onze Snackcorner.

Menukaart

Het complete assortiment van de Weitzelpoort Snackcorner en de bijbehorende prijzen vindt u op onze menukaart. 

Download menukaart (PDF)

Openingstijden Snackcorner

De Weitzelpoort Snackcorner is maandag en dinsdag geopend van 11:00 tot 18:00 en woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 20:00 uur.* 

*Zie voor actuele openingstijden rondom vakanties/feestdagen ook de pagina met algemene openingstijden. 

Telefonisch bestellen

Voor het vlot afhalen van uw bestelling en/of complete menu's kan het handig zijn om vooraf even te bestellen. Dit kan bij de Weitzelpoort Snackcorner via telefoonnummer 0546 - 56 1942.

Geniet elke dag

Van de door ons vers gemaakte broodjes.

Bekijk ons ruime aanbod.

Bedrijfsborrel of zakelijke lunch 

Regelmatig krijgen wij in onze Snackcorner de vraag of we ook een hapje of lunch kunnen verzorgen voor een bedrijfslunch, -borrel of -bijeenkomst. En het antwoord is: “Jazeker dat kan!”. Dus wilt u uw personeel of gasten voorzien van een lekkernij of lunch, bestel dan onze belegde broodjes, saucijzenbroodjes, broodjes kroket of frikandel, porties patat of lekkere warme borrelhapjes.  
Vriendelijk verzoek om wel tijdig te bestellen, zodat wij onze voorraad aan uw wensen aan kunnen passen. 
Neem contact met ons op om mogelijkheden en wensen te bespreken en/of uw bestelling te plaatsen. Telefoon: 0546 – 56 19 42.

Locatie 

De Snackcorner vind je, na binnenkomst aan de rechterzijde, in Weitzelpoort Brandstoffencentrum, Handelsweg 1, Vriezenveen.