2.267
Euro Loodvrij
1.979
2.439
Super Plus 98
2.199
1.965
Diesel
1.749
1.052
Autogas
0.829

Tanken bij Weitzelpoort

Bij Weitzelpoort Brandstoffencentrum kunt u terecht voor verschillende brandstoffen zoals diesel, LPG (Autogas), Petroleum, Euro Loodvrij (Euro 95) en Superplus (Super ongelood 98).

Tanken met een glimlach!

Het tankstation heeft een groot aantal ruim opgezette pompen. Hierdoor heeft u voldoende ruimte om comfortabel met uw auto, bus, tractor of vrachtwagen te tanken én bent u altijd vlot aan de beurt. Op basis van de actuele dagprijzen, zorgen wij altijd voor scherpe brandstofprijzen. Bij Weitzelpoort Brandstoffencentrum kun je dus "Tanken met een glimlach!".

Tankcard voor bedrijven

Extra gemak rondom tanken!

  • Een eigen tankcard per voertuig of medewerker
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week tankgemak
  • Wekelijks overzicht met specificatie naar keuze
  • Wekelijks BTW-factuur en automatische incasso
Tankpas Tankkaart Tankcard Weitzelpoort

Brandstof voor bedrijven

Voor uw bedrijfsvoertuigen kunt u gebruik maken van onze dienstverlening voor bedrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om gebruik te maken van en tankpas om altijd snel en gemakkelijk te kunnen tanken op factuur. Tevens is het mogelijk om brandstof in bulk te laten leveren op locatie. 

Brandstoffen bestellen

Weitzelpoort Brandstoffencentrum levert grote hoeveelheden diesel, petroleum, AdBlue, olie en smeermiddelen of reinigingsmiddelen op locatie.

  • Scherpe prijzen
  • Vlotte levering
  • Grote hoeveelheden of bulk
  • Deskundig advies
Weitzelpoort bulk brandstof bestellen

Xmile premium brandstof

Aan alle Weitzelpoort diesel is XMILE toegevoegd. Deze XMILE is een biologische brandstofadditief, de enzymen in het product zorgen voor een katalyserende reactie waardoor de brandstofkwaliteit sterk verbeterd. Een lager brandstofverbruik en minder belasting voor het milieu is het gevolg.

Eenvoudig tanken

24 uur per dag

U krijgt twee keer per maand een rekeningoverzicht en het geld wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. Vraag onze Tankcard aan.

Overzicht en specificatie

U krijgt wekelijks een overzicht van alle tankbeurten en de betaling wordt automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Bij de Weitzelpoort tankpas(sen) kunt u ook kiezen voor een uitgebreidere specificatie. In dat geval is het mogelijk om de Weitzelpoort Tankcard met kenteken en/of kilometer registratie aan te vragen.