Van Benërink tot Weitzelpoort

Sinds 1977 levert Weitzelpoort brandstoffen en smeermiddelen in de hele regio.

Toen de oliekachel nog volop brandde bracht Johannes Benërink al stookolie en petroleum naar zijn klanten onder de naam Benërink Olieprodukten. Na een aantal jaren werd de oliekachel vervangen door een gashaard en ging Benërink Olieprodukten over op het leveren van brandstof, smeermiddelen en gerelateerde producten. Nadat men in 1997 in Vriezenveen een nieuw tankstation heeft gebouwd, ging de onderneming verder onder de naam Weitzelpoort Brandstoffencentrum BV. 

Alles onder 1 dak

Naast brandstof kunt u bij Weitzelpoort ook terecht voor o.a. smeer- en reinigingsmiddelen, automotive producten, snoepgoed en drankjes, woonaccessoires en speelgoed. Daarnaast vindt u de Snackcorner vers belegde broodjes, (warme) snacks en complete menu’s. Onze locatie is tevens een DHL parcelshop voor het versturen of afhalen van DHL pakketten. 

Persoonlijke service

Bij Weitzelpoort staat u, als klant, centraal. Naast de scherpe prijzen en het uitgebreide productaanbod, zorgen wij daarom ook voor een uitstekende service. Onze medewerkers staan voor u klaar met adviezen over smeerproducten en onderhoud van uw voertuig. Bij Weitzelpoort Tankstation kunt u rekenen op vriendelijke en persoonlijke service.

Advies op maat

Wilt u brandstof, smeermiddelen of één van onze andere producten bestellen? Wilt u een offerte op maat laten maken of heeft u behoefte aan deskundig advies. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.