Weitzelpoort IBC container verhuur

Heeft u tijdelijk op uw bouwlocatie of evenement een brandstofvoorziening nodig? Weitzelpoort Brandstoffencentrum adviseert u graag over de mogelijkheden m.b.t. de huur van een IBC container.
Tijdelijk of langere tijd huren

Het maakt bij het huren van een brandstof IBC niet uit of het gaat om huur voor een paar dagen, weken of juist een langer tijd. Nadat u wensen in kaart zijn gebracht kunt u, de voor uw project/organisatie meest geschikte IBC container bij ons huren. 

IBC vlot geleverd op locatie

Uw gehuurde IBC container wordt vlot door ons op de door u aangeven locatie afgeleverd. Let op; er zullen transportkosten in rekening worden gebracht en lossen kan alleen op verharde ondergrond d.m.v. een pompwagen.

IBC met dubbele pompset

Elke IBC container wordt standaard geleverd met een dubbele pompset (K vleugelpomp en 230V pomp), 4 meter slang en automatisch afslaand vulpistool.

Ook geschikt voor aggregaten

De IBC container kan ook worden ingezet voor opslag van brandstof voor een aggregaat. De unit zal in dit geval uitgevoerd worden met een zuig- en retourleidingen.

Kwaliteit IBC’s 

Zoals u van Weitzelpoort mag verwachten zijn alle IBC containers die wij leveren van uitstekende kwaliteit en voldoen ze aan alle wettelijke eisen van KIWA en ADR.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor de huur van IBC containers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!