Euro Loodvrij
167.9
Super Plus 98
179.9
Diesel
138.9
Autogas
62.9

Tanken bij Weitzelpoort

Bij Weitzelpoort Brandstoffencentrum kunt u terecht voor verschillende brandstoffen zoals diesel, LPG (autogas), Petroleum, Euro Loodvrij (Euro 95) en Superplus (Super ongelood 98). 

Scherpe prijzen!

Dagelijks monitoren wij de landelijke dagprijzen en de ontwikkelingen op brandstofgebied. Op basis van deze gegevens zorgen we altijd voor scherpe en actuele brandstofprijzen. Bij Weitzelpoort Brandstoffencentrum tankt u daarom altijd voordelig!

 

Ruimtelijk en vlot

Het tankstation heeft een groot aantal ruim opgezette pompen. Hierdoor heeft u voldoende ruimte om comfortabel met uw auto, bus, tractor of vrachtwagen te tanken én bent u altijd vlot aan de beurt. Da’s dus “Tanken met een glimlach!”

Brandstof Adviesprijs Onze prijs
Euro Loodvrij 167.9
Super Plus 98 179.9
Diesel 138.9
Autogas 62.9

De genoemde prijzen zijn in eurocenten inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Eenvoudig tanken
“24 uur per dag”
U krijgt twee keer per maand een rekeningoverzicht en het geld wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. Vraag onze Tankcard aan.

(Bulk) brandstof op locatie

Voor bedrijven is het ook mogelijk om brandstoffen en smeermiddelen te laten leveren op locatie. Meer informatie hierover vindt u in de categorie "Oliehandel".

Xmile premium brandstof

XMILE Premium Fuel is een brandstof van zeer hoge kwaliteit. De enzymen in het product zorgen voor een katalyserende reactie waardoor de brandstofkwaliteit sterk verbetert.

 
Xmile

Een lager brandstofverbruik en minder belasting voor het milieu is het gevolg. Door de gemiddelde brandstofbesparing en CO2 reductie van 7% is het gebruik van XMILE Premium uitermate geschikt om als “tool” op te nemen in het plan van aanpak voor het behalen van de Lean and Green Award".