Logo - Snackcorner
Logo - Snackcorner

Weitzelpoort Snackcorner

In de Snackcorner staan onze medewerkers voor je klaar met vers belegde broodjes, lekkere (warme) snacks en patat en complete menu’s. De snackcorner is op maandag en dinsdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en van woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur.* 

*Zie voor actuele openingstijden rondom vakanties/feestdagen ook de pagina met algemene openingstijden.
Vers belegde broodjes
Vers belegde broodjes
 
Heerlijke snacks en menuschotels
Heerlijke patat en snacks

Onze Snackcorner heeft een ruim assortiment met verschillende soorten broodjes. Denk hierbij aan broodjes met beleg naar keuze, zoals ham, kaas, ei, warm beleg of diverse soorten salades. En ook aan warme broodjes, zoals een saucijzen- of frikandelbroodje. Je kunt broodjes telefonisch of aan de balie bestellen.

 

Daarnaast hebben wij warme producenten zoals patat, kroketten, frikandellen, nasi- en bamischijven, hamburgers, broodjes gehaktbal en meer! En ook voor complete menu’s met een schnitzel, shoarma, saté of spareribs met aardappelschijfjes/friet en een groente/salade, kun je bij ons terecht.

Elke laatste vrijdag
van de maand
Alle belegde broodjes voor maar € 2,50!
Bekijk ons ruime aanbod verse broodjes.

Koffie, thee en dranken

In de snackcorner zijn verschillende drankjes verkrijgbaar voor onderweg, tijdens een rustmomentje of om te combineren met een broodje of snack. Wij hebben verschillende frisdranken, zoals Coca cola en Fanta, diverse sappen en bronwater en ook vers gezette koffie en thee.

Voorverpakte belegde broodjes, op elk moment

Tijdens, maar ook buiten de Snackcorner openingstijden, kunt u ook altijd heerlijke belegde broodjes vinden in de koeling. Deze broodjes worden dagelijks vers gemaakt en verpakt, u kiest gewoon zelf uw broodje uit de koeling. Het assortiment bestaat uit o.a. puntjes met kaas, ham, ei, salades, beenham en meer.

Openingstijden Snackcorner

De Weitzelpoort Snackcorner is maandag en dinsdag geopend van 11:00 tot 18:00 en woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 20:00 uur.*

*Zie voor actuele openingstijden rondom vakanties/feestdagen ook de pagina met algemene openingstijden.
 
Dag Tijden
Maandag 11:00 - 18:00 uur
Dinsdag 11:00 - 18:00 uur
Woensdag 11:00 - 20:00 uur
Donderdag 11:00 - 20:00 uur
Vrijdag 11:00 - 20:00 uur
Zaterdag 11:00 - 20:00 uur
Zondag Gesloten